کشته شدن شش طالب در دره آرزو بغلان در پی درگیری‌ها

0
188

تلویزیون باغی: منابع محلی در ولایت بغلان می‌گویند که نیروهای جبهه مقاومت ملی حملات‌شان بالای پاسگاه‌های طالبان را در دره چرخ فلک ولسوالی خوست ولایت بغلان آغاز کرده‌اند که تاکنون درگیری جریان دارد.

منابع روز سه‌شنبه، ۱۰ جوزا، به رسانه‌ها می‌گویند که نیروهای جبهه مقاومت ملی برخی سنگر‌های طالبان را گرفته و جنگ‌‌افزار‌های‌شان را با خود برده‌اند.

به گفته این منابع، اکنون فرمانده امنیه و ولسوال طالبان در خط نبرد حضور دارند و از مرکز خواستار اعزام نیرو به این منطقه شده‌اند.

منابع می‌‌افزایند که نیروهای طالبان به دره آرزوی اندراب‌ها یورش برده و قصد تسخیر نقاط حاکم بر اند‌را‌ب‌ها را داشتند، اما با کمین نیروهای جبهه مقاومت ملی روبه‌رو شدند.

از سوی دیگر، منابع تایید می‌کنند که در نتیجه این درگیری شش طالب کشته شده و نیروهای طالبان از دره آرزو عقب‌نشینی کرده‌اند.

مسوولان محلی طالبان در بغلان در این مورد چیزی نگفته‌اند.

گفتنی است که پس از دو روز وقفه، درگیری‌ها در پنجشیر و اندراب‌های بغلان از سر گرفته شده است.

کوچ اجباری حدود ۷۰ خانواده از اندراب ها به اتهام وابستگی به جبهه مقاومت

Leave a reply