راهپیمایی حامیان عمران خان؛ پولیس جاده‌های منتهی به اسلام آباد را مسدود کرده است

0
185

تلویزیون باغی: پس از آن که عمران خان، صدر اعظم پیشین پاکستان از حامیانش خواست تا به تاریخ ۲۵ می در اسلام آباد، پایتخت آن کشور، دست به راهپیمایی صلح آمیز زده و خواهان انتخابات زود هنگام شوند، پولیس این کشور با استفاده از کانتینر‌ها و موترهای باربری جاده‌های اصلی را که به اسلام آباد منتهی می‌شوند، مسدود کرد.

اگرچه تظاهرات روز چهارشنبه یک روز قبل منع شده بود، اما عمران خان، رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان، اصرار دارد که این تظاهرات گسترده و مسالمت آمیز خواهد بود و تا زمانی که دولت با برگزاری انتخابات زود هنگام موافقت نکند، پایان نخواهد یافت.

این تظاهرات به دلیل نگرانی‌هایی که ممکن حامیان خان با نیروهای امنیتی درگیر شوند، ممنوع شده بود. این تظاهرات قسمی سازماندهی شده بود که معترضین با موتر و بس تا نزدیکی اسلام آباد آمده و بعداً پای پیاده به راهپیمایی ادامه بدهند. خان که خود با هیلیکوپتر تا ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب اسلام‌آباد آمد، ممانعت پولیس را محکوم و از هوادارانش خواست به او بپیوندند.

پولیس در اکثر شهرها تلاش کرد تا مانع سفر مردم به اسلام‌آباد شوند. در لاهور، پولیس با گاز اشک‌آور صدها معترضی را که بالای پولیس سنگ پرتاب می‌کردند و می‌خواستند با بس‌ها روانۀ اسلام‌آباد شوند، متفرق کرد. در این درگیری ده‌ها معترض و چند پولیس زخمی شدند.

عمران خان ادعا کرد که توطئه‌ای برای قتل‌ او وجود دارد

Leave a reply