منحل شدن پارلمان پاکستان از سوی رییس جمهور به خواست عمران خان

تلویزیون باغی: خبرگزاری اسوشتیدپرس گزارش داده است که عارف علوی، رییس جمهور پاکستان، پارلمان آن کشور را منحل کرده است.
عمران خان، صدراعظم پاکستان امروز یکشنبه سوم اپریل (۱۴ حمل) از رییس جمهور آن کشور خواستار لغو پارلمان شد. آقای خان در حالی این خواست را مطرح کرد که قرار بود پارلمان پاکستان امروز در مورد رای اعتماد به صدر اعظم رایگیری کند.
بر اساس گزارشها، قاسم سوری، معاون رییس پارلمان پاکستان که ریاست جلسه امروز را بر عهده داشت، طرح رای عدم اعتماد به عمران خان را رد کرد و آن را مغایر با ماده پنجم قانون اساسی کشورش خواند.
بر بنیاد گزارشها در نشست امروز، ۱۷۶ عضو در پارلمان پاکستان موجود بود و عمران خان برای بقا در کرسیاش ۱۷۲ رای اعتماد نیاز داشت، اما گفته میشود که اگر رایگیری صورت میگرفت، صدر اعظم پاکستان از سوی احزاب مخالف رای عدم اعتماد میگرفت.
صدر اعظم پاکستان در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به ملت، طرح رد رای عدم اعتماد به خودش را تبریک گفت و افزود که معاون رییس مجلس “هر گونه توطیه خارجی برای سرنگونی رژیم را رد کرده است”.
آقای خان افزود که نامهای به رییس جمهور پاکستان فرستاده و از وی خواسته است که پارلمان را منحل کند و دموکراتها بروند و به گونۀ علنی رای دهند.






