۳ طالب به جرم دزدیدن ۴ دوربین دید در شب در تخار دستگیر شدند

تلویزیون باغی: مسئولان محلی امارت اسلامی در ولسوالی کلفگان ولایت تخار از بازداشت سه طالب مسلح که ۴ عدد دوربین دید در شب را از کندز با خود آورده بودند، خبر می دهند.
مولوی نوازالحق ولسوال امارت اسلامی در کلفگان ولایت تخار می گوید که نیروهای استخبارات این ولسوالی سه نیروی نظامی امارت اسلامی را به جرم دزدیدن ۴ عدد دوربین دید در شب و ۳ میل سلاح از مربوطات این ولسوالی بازداشت کرده اند.
ولسوال کلفگان ولایت تخار از این افراد به نام های محمد اسحق، حبیب الله و وحیدالله نام می برد.
وی اضافه می کند که آنان بدون هماهنگی کندک حمایوی کندز را با یک عراده رنجر و ۴ عدد دوربین دید در شب و سه میل سلاح به قصد تخار ترک می کنند که توسط نیروهای امنیتی و استخباراتی امارت اسلامی طالبان بازداشت می گردند.
گفته می شود این افراد با ضمانت بزرگان محل از بند آزاد شده اند.
طالبان: عملیات تصفیه ای انجام می دهیم
چندی پیش طالبان ظاهرا در واکنش به گزارش ها درباره تلاشی خانه به خانه مردم در مناطق مختلفی از کابل و دیگر ولایات کشور گفته که یک عملیات تصفیه ای را به فرماندهی ملا فاضل معاون وزارت دفاع خود آغاز کرده اند.






