وزارت داخله طالبان میگوید قطع درختان جرم است

0
203

تلویزیون باغی: وزارت داخله طالبان گفته‌است که ‏قطع‌کردن و صدمه رساندن به درخت و نهال جرم است و عوامل آن جریمه خواهند شد.

وزارت داخله طالبان، امروز دوشنبه (۹ حوت) با نشر اعلامیه‌ای گفته‌است که نظر به «قانون شهرسازی و مسکن» کسانی ‌که درختان را قطع می‌کنند مکلف به پرداخت جریمه و جبران خساره می‌باشند.

در این اعلامیه آمده‌است که جریمه به صورت سالانه و نظر به عمر درخت محاسبه خواهد شد.

دولت طالبان گفته‌است که ‏بالای یک درخت از سوی شهرداری کابل ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ افغانی مصرف می‌آید.

این در حالی ا‌ست که دولت طالبان قبلا نیز از مردم خواسته‌‌بود که برای حفاظت از محیط زیست همگام و همکار شوند.

در این میان اما مشخص نیست که آیا منظور وزارت داخله طالبان از «قانون شهرسازی و مسکن» همان قانونی است که در دولت پیشین، تصویب شده و یا طالبان در این باره خود قانون خاص خود را دارند. با به قدرت رسیدن طالبان، بسیاری از قوانین نظام پیشین از جمله قانون اساسی، بی‌اعتبار اعلام شده‌است.

وزارت داخله طالبان در شرایطی قطع درختان را جرم اعلام می‌کند که پیش از این، نیروهای طالبان در شهر تالقان؛ مرکز ولایت تخار برای گرم‌کردن دفاتر و پایگاه‌های نظامی خود اقدام به قطع درختان کاج کرده‌بودند. تالقان به داشتن درخت‌های کاج شهرت دارد.

Leave a reply