کناره‌ گیری سفیر افغانستان در چین از سمت‌اش

0
202

تلویزیون باغی: جاوید احمد قایم، سفیر افغانسان در چین اعلام کرده‌است که از سمت‌اش کنار رفته‌است.

او در توییتر دلیل کناره‌گیری‌اش را کاری و شخصی عنوان کرده و گفته‌است که به زودی در این مورد به مردم توضیح خواهد داد.

آقای قایم افزوده‌است که از نمایندگی از جمهوری اسلامی افغانستان و مردم در چین افتخار می‌کند.

او همچنین گفته‌است که کارمندان سفارت بعد از سقوط نظام پیشین در ۱۵ آگست، تمایل چندانی به ادامه کار در سفارت‌خانه را نداشته‌اند.

سفیر افغانستان در یاداشت دیگری در مورد امور مالی و اداری توضیح داده و گفته‌است که در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار دالر امریکایی در حساب سفارتخانه وجود دارد.

او افزوده‌است که همچنین ۵ موتر فعال و دو موتر کهنه و نیمه‌فعال در سفارت موجود است.

این در حالی است که پس از روی کار آمدن طالبان، هیچ کشوری آن‌ها را به رسمیت نشناخته و نمایندگی‌های سیاسی افغانستان در کشورها خود را نماینده حکومت پیشین و مردم افغانستان قلمداد می‌کردند.

اخیرا فارن پالیسی در گزارشی نوشته‌است که طالبان پس از یک هفته استقرار در کابل، فراخوانی را به سفارتخانه‌های افغانستان در خارج ارسال کردند. به گفته فارن پالیسی، طالبان از همان آغاز تلاش داشته‌اند تا با ۶۵ نمایندگی سیاسی افغانستان در خارج وارد گفتگو شوند.

همچنین سفارتخانه‌های افغانستان در خارج از کشور با مشکلات مالی مواجه اند.

Leave a reply