پاکستان ۱۸۰۰ تن گندم به افغانستان فرستاد

تلویزیون باغی: اولین محموله کمک بشردوستانه پاکستان برای مردم افغانستان شامل ۱۸۰۰ تن گندم از طریق بندر تورخم وارد کشور شد.
عاصم افتخار احمد؛ سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان امروز (پنجشنبه، ۹ جدی) در بانیهای گفت که این محموله بخشی از بستهبشردوستانه ۵ میلیارد روپیه برای کمکهای غیرنقدی به افغانستان است که توسط عمران خان؛ نخستوزیر پاکستان اعلام شدهاست.
به گزارش رادیو پاکستان، وی گفته که پاکستان معتقد است که وضعیت کنونی بشردوستانه و اقتصادی در افغانستان نیازمند توجه فوریجامعه جهانی است.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزودهاست که بسیار مهم است جامعه جهانی تلاشهای خود را برای کمک به مردم افغانستان به صورتاضطراری برای کمک به رسیدگی به بحران انسانی و تثبیت وضعیت اقتصادی افزایش دهد.
عاصم افتخار احمد گفته که پاکستان به تلاشهای خود در حمایت از مردم برادر افغانستان به عنوان بخشی از تعهد آن کشور به یکافغانستان صلحآمیز، با ثبات و مرفه ادامه خواهد داد.
ارباب شهزاد؛ دستیار ویژه نخستوزیر پاکستان گفتهاست که این کشور مشتاق رفاه و توسعه در افغانستان است.
او عصر امروز در گفتگو با رسانهها در گذرگاه تورخم گفت که افغانستان برای تامین نیازهای اساسی خود از جمله پوشاک، غذا وسرپناه با مشکلات بسیار زیادی مواجه است.





