پس از تسلط طالبان بیش از ۴۰ درصد رسانه‌های افغانستان بسته شده‌اند

0
275

تلویزیون باغی: سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام‌ کرده است که از زمان تسلط طالبان بر افغانستان، ۴۰ درصد رسانه‌ها در این کشور بسته شده و ۸۰ درصد خبرنگاران زن شغل خود را از دست داده‌اند.

براساس گزارش این سازمان، تسلط طالبان بر افغانستان چشم‌انداز رسانه‌ها را تغییر داده است؛ به‌گونه‌ای که از میان ۵۴۳ رسانه فعال در تابستان سال جاری، ۳۱۲ رسانه تا پایان ماه نوامبر فعال بوده‌اند.

در گزارش تصریح شده است که از زمان تسلط طالبان تاکنون ۲۳۱ رسانه بسته شده و ۶۴۰۰ خبرنگار شغل خود را از دست داده‌اند.

نتایج نظرسنجی سازمان گزارشگران بدون مرز نشان می‌دهد که از هر پنج خبرنگار زن، چهار تن آنان کار خود را از دست داده‌اند و ۶۰ درصد خبرنگاران به دلایل متعدد قادر به ادامه کارشان نیستند. در این نظرسنجی آمده است که ۸۴ درصد خبرنگاران زن شغل‌شان را از دست داده‌اند.

یافته‌های این گزارش نشان می‌دهد که ۱۱۲ زن در ۱۹ رسانه در ولایت جوزجان کار می‌کردند، اما در زمان تهیه این گزارش، ۱۲ رسانه فعال در این ولایت، حتا یک زن را استخدام نکرده‌اند. در گزارش آمده است که تمامی خبرنگاران زن در ۱۵ ولایت افغانستان شغل خود را از دست داده‌اند. در این گزارش گفته شده است که در ولایت ننگرهار که در کم‌تر از یک سال چهار زن کارمند رسانه‌ای کشته شده‌اند، تنها ۱۷ زن از میان ۶۵ زن به کار خود ادامه می‌دهند.

Leave a reply