دو کشته در حمله طالبان بر یک مراسم عروسی در ننگرهار

تلویزیون باغی: گزارش‌ها حاکی است که نیروهای طالبان در ننگرهار بر یک مراسم عروسی به دلیل پخش موسیقی حمله کرده‌ و در این حمله دست‌کم دو نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند. مسئولان محلی طالبان این حمله را به «افراد مسلح ناشناس» نسبت داده‌اند.

این رویداد شامگاه جمعه (۷ عقرب) در ولسوالی سرخ‌رود ولایت ننگرهار رخ داده‌است.

یکی از بزرگان محلی که نخواست نام‌اش فاش شود، روز شنبه به خبرگزاری «دی‌پی‌ای» آلمان گفته که در ابتدا طالبان به روستاییان اجازه پخش موسیقی داده‌بودند؛ اما بعداً تعدادی از نیروهای آن‌ها به مراسم حمله کردند و حداقل دو نفر را کشتند و ۱۰ نفر را زخمی کردند.

به گفته یک منبع در شفاخانه جلال‌آباد، حداقل دو کشته و شش زخمی به بخش عاجل منتقل شده‌اند.

حنیف ننگرهاری؛ سخنگوی ولایتی طالبان، وقوع این رویداد را تایید کرده‌؛ اما «افراد مسلح ناشناس» را مسئول این رویداد خوانده‌است.

طالبان به تازگی موسیقی را حرام اعلام کرده‌اند.

آن‌ها در دوران حکومت قبلی خود هم موسیقی را ممنوع کرده‌بودند.

با تسلط دوباره طالبان بسیاری از نوازندگان و خوانندگان از کشور گریخته‌اند.

در همین حال بین کناپین، وزیر خارجۀ هالند با اشاره به کشته شدن یک ترجمان افغان در کابل می‌گوید که نیاز است تا کشورش ۲۱۰۰ افغان را هر چی زودتر از افغانستان بیرون کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WPS电脑版

telegram中文

telegram中文

Telegram电脑版

搜狗输入法设置

有道文档翻译

Telegram中文

TelegramAPK下载

Telegram中文

有道翻译电脑版

有道翻译电脑版

汽水音乐电脑版官网

Telegram官网

rar压缩软件下载

TelegramAPK下载

TelegramAPK下载

汽水音乐电脑版下载

爱思助手电脑版

telegram

汽水音乐下载

telegram

Telegram下载

汽水音乐

汽水音乐下载

有道翻译下载