وزیر سرپرست صنعت و تجارت با اعضاء اتحادیه‌ی خدمات صحی و دوای کشور دیدار و مشکلات آنها را استماع نموده.

0
179

وزیر سرپرست صنعت و تجارت با اعضاء اتحادیه‌ی خدمات صحی و دوای کشور دیدار و مشکلات آنها را استماع نموده.

 

16 فبروري 2023

در یک خبر جدید که از سوی وزارت صنعت و تجارت نشر شده امده است که نورالدین عزیزی سرپرست این وزارت و مولوی قدرت‌الله جمال معین این وزارت با اعضای اتحادیه‌ی خدمات صحی و دوای کشور دیدار و مشکلات آنها را استماع نمودند.

اعضای این اتحادیه‌ی با تأکید به کیفیت و استفاده از تولیدات‌داخلی کشور، مشکلات‌ و پیشنهادات شان را در میان گذاشته، در رابطه به بازشدن نمایندگی یکی از کمپنی‌های تولیدی بزرگ دوا صحبت نموده، وعده کردند که لابراتوارهای معیاری را در چهارزون کشور راه‌اندازی نمایند.

 

مولوی جمال با صحبت در مورد اعتمادسازی، تأکید کرد که فعالیت این سکتور به چگونگی زندگی شهروندان رابطه‌ی مستقیم دارد.

 

وی اضافه کرد که ما بعنوان مسئولین امارت اسلامی همکار شما و درخدمت مردم خود هستیم. صدای تان را به هر جای که لازم بود، انتقال داده به آنها رسیدگی می‌کنیم.

خبرها مرتبط به این

معین وزارت صنعت و تجارت با رئیس و تیم شرکت کابل_مسکو دیدار و روی مسایل مختلف گفتگو نموده.

 

نورالدین عزیزی به هماهنگی میان وزارت صنعت و تجارت، سکتور خدمات صحی و دوایی و ادارات ذیربط تأکید کرده و انسجام و هماهنگی را به نفع و بهبود افغانستان دانست؛ از آنها خواست که مشکلات و پیشنهادات متذکره را به شکل کتبی جهت رسیدگی همه جانبه به این وزارت شریک سازند.

Leave a reply