کاخ سفید: حفظ نیرو در افغانستان موجب تشدید جنگ میشد

0
177

تلویزیون باغی: سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه ( ۶ میزان) به وقت محلی در نشستی خبری گفت که برای جو بایدن گفته شده‌بود که حفظ ۲۵۰۰ نیرو در افغانستان یک توصیه طولانی‌مدت نیست زیرا تشدید تنش به افزایش نیرو در افغانستان منجر می‌شد.

وی افزود اگر بایدن به توصیه مشاوران گوش می‌کرد امریکا بعدا مجبور به افزایش نیروهای خود در افغانستان می‌شد و این امر به جنگ با طالبان و افزایش تلفات نیروهای امریکایی منجر می‌شد.

سخنگوی کاخ سفید توضیح داد اگرچه تعدادی احساس می‌کنند با وجود این شرایط بایدن باز هم باید در افغانستان نیرو نگه می‌داشت؛ اما در نهایت این تصمیم رییس جمهوری بوده و او فرمانده کل قوا است.

جن ساکی تصریح کرد که رییس جمهوری امریکا باقی ماندن نیروهای امریکایی در افغانستان را در راستای منافع مردم امریکا نمی‌دانست.

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد که مشاوران نظامی در مورد ادامه حضور نظامی در افغانستان اتفاق نظر نداشتند.

این در حالی است که مارک میلی؛ رییس ستاد مشترک و کنت مکنزی؛ فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی امریکا) در جلسه پاسخ‌گویی روز سه‌شنبه مجلس سنا برای نخستین بار پذیرفتند که به جو بایدن توصیه کرده بودند برای جلوگیری از فروپاشی دولت پیشین افغانستان، ۲۵۰۰ نظامی امریکایی باید در این کشور بمانند.

جمهوری‌خواهان جو بایدن را متهم می‌کنند که درباره توصیه‌های نظامی برای نگاه داشتن شماری از نیروها در افغانستان دروغ گفته است. آقای بایدن در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود تا جایی که به خاطر دارد، کسی چنین توصیه‌ای به او نکرده‌است.

Leave a reply