افتتاح پل ‌هوایی وصل‌کننده اروپا و آسیا

0
173

تلویزیون باغی: رییس جمهور ترکیه، یک پل‌ هوایی را که آسیا و اروپا را باهم وصل می‌کند افتتاح کرد.

رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه، روز جمعه (۲۷ حوت) در مراسمی با حضور نخست‌وزیر کوریای جنوبی، پروژه پل هوایی موسوم به چناق‌قلعه ۱۹۱۵ که آسیا و اروپا را به هم وصل می‌کند را افتتاح کرد.

با افتتاح پل چناق‌قلعه یا چاناک‌قلعه ۱۹۱۵ که به دلیل داشتن ویژگی‌هایش به «پل نمادها» معروف شده، به طول ۴۶۰۸ متری عنوان «طولانی‌ترین پل دهانه مرکزی جهان» را به خود اختصاص داده و زمان عبور از قاره آسیا به اروپا را به ۶ دقیقه کاهش می‌دهد.

این پل که به دست شرکت‌های ترکی و کوریای جنوبی با سرمایه‌گذاری ۲.۵ میلیارد یورویی ساخته شده آسیا و اروپا را از فراز تنگه داردانل به هم متصل می‌کند.

پل چناق‌قلعه ۱۹۱۵ در کنار سه پل دیگر، چهارمین پلی است که دو کرانه اروپایی و آسیایی ترکیه در استانبول را به یکدیگر متصل می‌کند.

از این پل که بین منطقه‌های لاپسکی و گلیبولو در چاناک‌قلعه واقع شده به عنوان پروژه «برترین‌ها» یاد می‌شود که در آن ۱۶۲ هزار کیلومتر سیم استفاده شده‌است و این مقدار سیم می‌تواند ۴ بار دور دنیا بچرخد.

باید گفت که ارتفاع پایه‌های پل ۳۱۸ متر و طول کل آن با احتساب بخش‌های ورودی ۴.۶ کیلومتر است و به این پروژه عنوان «بلندترین پل معلق جهان» را می‌دهند.

Leave a reply