سرگی لاوروف: اجازه نمی‌دهیم غرب منافع امنیتی ما را پامال کند

0
212

تلویزیون باغی: وزیر خارجهٔ روسیه امروز ۲۸ جنوری (هشتم دلو) گفت که مسکو در اوکراینجنگ را آغاز نخواهد کرد، اما هشدار داد که به غرب اجازه نخواهند داد منافع امنیتی این کشوررا پامال کند.

سرگی لاوروف در مصاحبه‌ای با رادیوی روسیه گفت که کشوراش جنگ نمی‌خواهد.

این در حالی است که جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده یک روز پیش به رییس جمهور اوکراین از احتمال اقدام نظامی روسیه علیه کشورش در ماه فبروی هشدار داد.

روسیه در حدود ۱۰۰ هزار نیروی خویش را در امتداد مرز اوکراین جابجا کرده است؛ اقدامی که غرب گمان می‌کند بخشی از طرح اقدامنظامی علیه اوکراین است.

روسیه در پیشنهادات امنیتی خویش خواسته است که ناتو باید اجازه ندهد که اوکراین عضو این سازمان شود و امریکا نباید درکشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق پایگاه نظامی ایجاد کند؛ پیشنهاداتی که از سوی امریکا و ناتو رسماً‌ در جریان هفتهٔ جاری ردشد.

ولادمیر پوتین، رییس جمهور روسیه امروز به امانویل مکرون، رییس جمهور فرانسه گفت که پاسخ امریکا و ناتو به نگرانی‌های اصلیمسکو (عدم گسترش ناتو در شرق اروپا و اعزام تسلیحات این پیمان به نزدیکی روسیه) اشاره نداشت.

کریملن در بیانیه‌ای گفت که رییس جمهور پوتین پیشنهادات امنیتی امریکا را به دقت مطالعه کرده و سپس در مورد اقدام بعدی تصمیمخواهد گرفت.

رییس جمهور فرانسه: روسیه در صورت حمله بر اوکراین بهای بسیار سنگین خواهد پرداخت

Leave a reply