کوریای جنوبی: دو میزایل بالستیک از سوی کوریای شمالی آزمایش شد

تلویزیون باغی: نظامیان کوریای جنوبی روزپنجشنبه ۲۷ جنوری (هفتم دلو) گفتند که کوریای شمالی بار دیگر دو میزایل مظنون بالستیکخود را آزمایش کرد.
این ششمین بار است که کوریای شمالی میزایلهای بالستیک خود را در سال جاری میلادی آزمایش کرده است.
کارشناسان می گویند که آزمایشهای پیهم میزایلهای بالستیک توسط کوریای شمالی به دلیلی صورت می گیرد تا بر ادارهٔ جو بایدنفشار وارد شود، زیرا مذاکرات هستهای میان واشنگتن و پیونگ یانگ از چندین سال به این سو با بن بست مواجه بوده است.
ایالات متحده تلاش میکند تا شبهٔ جزیره کوریا را خلع سلاح هستهای کند و کوریای شمالی در صدد لغو تعزیرات اقتصادی است،تعزیراتی که اقتصاد آن کشور را از سال ها به این سو فلج کرده است.
فشارهای جدید از سوی کوریای شمالی در حالی صورت گرفته است که همه گیری کروناویروس، اقتصاد پیونگ یانگ را بیشتر متاثر کردهاست، کشوریکه از چندین دهه با تعزیرات بین المللی به رهبری ایالات متحده مواجه بوده است.
برنامهٔ هستهای و میزایلهای بالستیک کوریای شمالی دلیل عمدهٔ وضع تعزیرات بر این کشور خوانده شده است.
لوی درستیز قوای مسلح کوریای جنوبی گفته است که کوریای شمالی احتمالاً میزایلهای کوتاه برد را در فاصلهٔ پنج دقیقه از یکدیگر درسواحل شرقی آن کشور آزمایش کرد و این میزایل ها پس از طی کردن مسافت ۱۹۰ کیلومتر در آبهای بحر فرو آمد.






