شش نفر در انفجاری در هرات کشته شدند

تلویزیون باغی: منابع محلی طالبان در هرات، وقوع انفجار در مربوطات ناحیه دوازدهم این شهر را تایید کردند. گزارش شده که در این انفجار شش نفر به شمول چهار زن کشته شدهاند.
آمریت مطبوعات فرماندهی پولیس طالبان در هرات در اعلامیهای گفتهاست که این انفجار حوالی ساعت ۶:۵۰ شام امروز (شنبه، ۲ دلو) در منطقه حاجی عباس از مربوطات ناحیه دوازدهم شهر هرات رخ داده است.
فرماندهی امنیه هرات آمار دقیق کشته و زخمی این رویداد را مشخص نکرده است؛ اما گفته است که در این رویداد به ساکنان محل تلفات وارد شده است.
در همین حال، مسئولان شفاخانه مرکزی هرات گفتهاند که از این رویداد شش کشته و ۱۰ زخمی به این شفاخانه منتقل شده است. گفته شده چهار زن نیز شامل کشته شدههااند.
تا هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
فرماندهی پولیس هرات گفته است که تیم بررسی به محل فرستاده شده است.
در انفجار امروز در کابل یک تن کشته و چهار تن دیگر زخمی شدند
پیشتر مقامهای طالبان از وقوع یک انفجار در کابل خبر داده و میگویند که در این انفجار یک کودک جان باخته و چهار تن دیگر زخمی شده اند.
جنرال مبین خان، سخنگوی قوماندانی پولیس کابل گفت که هدف این انفجار ماین کنار جاده موتر نوع “رنجر” افراد طالبان بوده است. آقای مبین افزود که در این انفجار یک کودک جان باخته و چهار تن دیگر زخمی شده اند.






