تعدادی از پروژه ها با هزینه 30 میلیون افغانی در خوست آغاز شده است

0
208

تعدادی از پروژه ها با هزینه 30 میلیون افغانی در خوست آغاز شده است

بر اساس اطلاعات اداره مرزبانی تورخم، 457 خانواده و 26 نفر از اخراج اجباری 2667 نفر به کشور بازگشته اند.

همچنین بر اساس اطلاعات فرماندهی مرزبانی سپین بولدک 216 خانوار بالغ بر 1359 نفر به زور به کشور بازگردانده شده اند. گفته می شود که خانواده های عودت شده پس از ثبت نام در آژانس های پناهندگان این استان ها به کمیساریای عالی سازمان ملل متحد و سازمان جهانی پناهندگان معرفی شده اند.

 

(2023 / 10 / 13    تاریخ تلویزیون باغی)

راپور 

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان می گوید که بیش از چهار هزار مهاجر افغان از پاکستان به کشور بازگشته اند.

این وزارت امروز در صفحه توئیتر خود نوشت که دیروز 4026 مهاجر افغان از طریق تورخم و سپین بولدک به کشور بازگشتند. بر اساس اطلاعات اداره مرزبانی تورخم، 457 خانواده و 26 نفر از اخراج اجباری 2667 نفر به کشور بازگشته اند.

همچنین بر اساس اطلاعات فرماندهی مرزبانی سپین بولدک 216 خانوار بالغ بر 1359 نفر به زور به کشور بازگردانده شده اند.

خبرهای مرتبط به این:

پروژه ای به هزینه 32 میلیون افغانی در هرات آغاز شده است

گفته می شود که خانواده های عودت شده پس از ثبت نام در آژانس های پناهندگان این استان ها به کمیساریای عالی سازمان ملل متحد و سازمان جهانی پناهندگان معرفی شده اند.

Leave a reply