آلمان: ارسال سلاح سنگین به اوکرایین به معنی سهم گرفتن در جنگ نیست
مارکو بوشمن وزیر عدلیه آلمان به روزنامه آلمانی “بیلد ام زونتگ” در ادامه گفته است: « بنابراین اگر آنها (اوکرایینی ها) از حق مشروع شان برای دفاع کشور استفاده می کنند، حمایت تسلیحاتی منجر به تبدیل شدن به یک طرف جنگ نمی شود.» او گفته است که این مساله فقط دیدگاه شخصی او نیست، بلکه دیدگاه حکومت فدرال آلمان نیز است.
بوشمن گفت که آلمان یکی از اولین کشورهای جهان است که اکنون به طور سیستماتیک شاهد جنایات جنگی در اوکرایین بوده و این جنایات را شناسایی و ثبت می کند. ما از همه پناهجویان اوکرایینی می خواهیم که اگر آنها قربانی یا شاهد جنایات جنگی شده اند، می توانند با ادارات پولیس آلمان تماس بگیرند. او در ادامه گفته است که این موارد شناسایی شده توسط اداره فدرال پولیس جنایی، از جانب سارنوالی فدرال آلمان ارزیابی می شود. بوشمن گفته است: «اگر اسناد به دست آمده ثابت کنند که یک شهروند روسی مرتکب جنایات جنگی شده است، وی را مطابق با صلاحیت جهانی در برابر محکمه قرار می دهیم. این کار را با سوریایی های که مرتکب جنایات جنگی شده اند، هم انجام دادیم.«
به قول بوشمن ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از این امر مبرا است. براساس حقوق بین الملل سران برحال کشورها را نمی توان مورد تحقیق قرار داده و به محکمه کشاند. در مورد اینکه جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده امریکا سربازان روسی را در اوکرایین به «نسل کشی» متهم کرده است، بوشمن گفت: «شکی نیست که جنایات نفرت انگیز و وحشتناکی در اوکرایین از جانب سربازان روسی صورت گرفته است”.