طالبان خواهان بازگرداندن چرخبال‌های اردوی پیشین افغانستان از اوکرایین شدند

0
206

تلویزیون باغی: طالبان گفته اند که بحث‌ها را با امریکا در باره بازگرداندن چرخبال‌های اردوی پیشین که قرار است به اوکرایین داده شود، آغاز کرده اند. سیگار تایید کرده که امریکا چرخبال‌های اردوی پیشین افغانستان را به اوکرایین داده است.

خبرگزاری باختر که زیر اداره طالبان فعالیت می‌کند، به نقل از ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان نگاشته است که این گروه با ایالات متحده امریکا در باره بازگرداندن هلیکوپترهای اردوی حکومت پیشین افغانستان بحث‌ها را آغاز کرده است.

دفتر ویژه بازرس ایالات متحده امریکا برای بازسازی افغانستان اخیراً گفته است که وزارت دفاع امریکا پنج هلیکوپتر «ام آی-۱۷» اردوی سابق افغانستان را که برای ترمیم به اوکرایین منتقل شده بودند، به کییف تسلیم می‌کند.

خبرگزاری دولتی باختر نوشته که علاوه بر این، امریکا ۱۶ چرخبال «ام آی-۱۷» و دیگر تجهیزات نظامی را که برای افغانستان در نظر گرفته بود، نیز به اوکرایین داده است.

به گزارش آژانس خبری باختر، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در این باره گفته است: «ما با امریکایی‌ها و دیگر کشورهایی که در آن کشورها چرخبال‌های ما هستند گفتگو داریم و تلاش می‌کنیم که چرخبال‌ها ملکیت افغانستان است و پس به افغانستان برگردد.»

اعتراض روسیه به تصمیم امریکا برای تحویل چرخبال های افغانستان به اوکراین

Leave a reply