معاون رییس جمهور امریکا به لهستان و رومانیا سفر میکند

0
148

تلویزیون باغی: کامالا هریس، معاون رییس جمهور امریکا به لهستان و رومانی سفر می‌کند. این سفر در بحبوحه بحران اوکراین صورت می‌گیرد.

دفتر کامالا هریس، معاون رییس جمهور امریکا، امروز شنبه (۱۴ حوت) با نشر بیانیه‌ای از سفر هریس به لهستان و رومانیا خبر داده‌است. این سفر قرار است طی روزهای ۹ تا ۱۱ مارچ با محوریت جنگ روسیه و اوکراین صورت بگیرد.

در بیانیه دفتر کامالا هریس آمده‌ که او قرار است در مورد حمایت امریکا از جناح شرقی ناتو گفتگو کند.

همچنین گفته شده که سفر معاون رییس جمهور امریکا به لهستان و رومانیا «نشان‌گر اتحاد و قدرت ناتو» در مقابل حمله روسیه و حمایت امریکا از جناح شرقی ناتو خواهد بود.

در این سفر همچنین تلاش‌های جمعی انجام‌شده برای حمایت از مردم اوکراین مورد تاکید قرار خواهد گرفت.

در این بیانیه با تاکید بر این‌که هریس در دیدار با رهبران لهستان و رومانیا موضع مشترکی در برابر حملات روسیه به اوکراین خواهد داشت، حمایت از مردم این کشور در زمینه‌های امنیتی، اقتصادی و کمک‌های بشردوستانه و تحریم‌های اقتصادی سنگین اعمال‌شده علیه روسیه نیز مورد بحث قرار می‌گیرد.

این در حالی است که روسیه می‌گوید توسعه ناتو به شرق، امنیت ملی آن کشور را تهدید می‌‌کند و تلاش غرب برای الحاق اوکراین به ناتو، موجب بروز واکنش روسیه و حمله آن کشور به اوکراین شده‌است.

Leave a reply