لغو هزاران پرواز به دلیل برفباری و بارانیخ در امریکا

تلویزیون باغی: برفباری و بارانیخ روز پنجشنبه سوم فبروری (۱۴ دلو) سبب لغو بیش از ۹۰۰۰ پرواز و قطع جریان برق به ۳۵۰ هزارخانه و تجارتخانه در ایالات متحده شد.
خبرگزاری اسوشیتید پرس گزارش داده است که برفباریهای شدید موجب گردباد مرگبار در ایالت الاباما نیز شد که در اثر آن، یک نفرجان باخت.
برفباری های شدید موجب شده تا بیش از ۹۰۰۰ پرواز به روز های پنجشنبه و جمعه در سراسر ایالات متحده لغو شود
بخش اعظم قطع جریان برق در ایالتهای تینیسی، ارکانساس، تکزاس و اوهایو رخ داده است، زیرا بافباری شدید و بارانیخ موجب قطعکیبل برق هوایی در این ایالتها شده است.
مسیر این بارندگی روز پنجشنبه از ایالتهای مرکزی به سمت ایالتهای جنوبی و شمالشرقی گسترش یافت.
خبرگزاری اسوشیتید پرس گزارش داده است که نزدیک به ۳۰۰ هزار خانه و تجارتخانه پنجشنبه شب در ایالتهای تینیسی و اوهایوبیبرق ماندند.
مقامها گفته اند که ممکن چندین روز را در بر بگیرد تا جریان برق دوباره وصل شود. مقامها همچنین گفته اند که برفباری سبب تصادمشش موتر در شاهراه ممفس ایالت تینیسی شد که در اثر آن دست کم شش نفر زخمی شدند که وضعیت دو نفر وخیم گزارش شده است.
یک ماه پیش نیز، طوفان زمستانی توام با برف باری و بادهای شدید، ایالتهای مرکزی و جنوبی ایالات متحده را متاثر کرد.






