سفر امیرخان متقی بار دیگر به پاکستان

0
254

تلویزیون باغی: امیرخان متقی؛ سرپرست وزارت خارجه حکومت طالبان برای شرکت در نشست سازمان همکاری‌های اسلامی به پاکستان رفت. این درحالی است که او چندی پیش نیز طی سفری چند روزه به اسلام آباد رفته بود.

احمدالله وثیق؛ معاون سخنگوی طالبان پیش‌تر در توییتی نوشته‌بود که سرپرست وزارت خارجه، امروز شنبه، ۲۷ قوس عازم پاکستانمی‌شود.

به گفته وثیق، امیرخان متقی به نمایندگی از حکومت طالبان در نشست سازمان همکاری‌های اسلامی «دعوت شده‌است».

قرار است هفدهمین نشست فوق‌العاده وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با دستور کار افغانستان بهمیزبانی دولت پاکستان روزهای شنبه و یکشنبه ۲۷ و ۲۸ قوس (۱۸ و ۱۹ دسامبر) در شهر اسلام‌آباد برگزار شود.

پیش از این، شاه‌محمود قریشی؛ وزیر خارجه پاکستان گفته بود که پاکستان جهان را متقاعد می‌کند که افغانستان را رها نکند؛ زیرا ادامهوضعیت جاری، افغانستان را بی‌ثبات و فضا را برای تروریست‌ها ایجاد خواهد کرد.

وزیر خارجه پاکستان گفته‌است: «بحث آتی سازمان همکاری اسلامی (OIC) در پاکستان نیز بر افغانستان متمرکز است، به ویژه بحرانانسانی شدیدی که در پی تسلط طالبان بر کابل ایجاد شده‌است

او گفت که کنفرانس OIC فرصتی برای حکومت موقت افغانستان خواهد بود تا نگرانی‌های جهان را از بین ببرد.

او تاکید کرده‌است که «این کنفرانس یک دستور کار دارد: بحران انسانی در افغانستان».

Leave a reply