سفیر پاکستان با طالبان گفتگو کرد

0
273

تلویزیون باغی: منصور احمد خان؛ سفیر پاکستان در کابل اعلام کرد که با رهبران حکومت طالبان درباره پیوستن افغانستان به پروژه‌ دهلیز اقتصادی چین-پاکستان (CPEC) گفتگو کرده‌است.

این دیدار روز دوشنبه، ۵ میزان انجام شده و سفیر پاکستان به رویترز گفته‌آست که ارتباط منطقه‌ای عنصر مهمی از بحث با رهبری افغانستان و راه پیش رو برای تعامل اقتصادی با افغانستان است.

وی افزوده که دهلیز اقتصادی چین – پاکستان فرصت و ظرفیت خوبی برای ایجاد زیرساخت‌ها و اتصال انرژی بین افغانستان و پاکستان و همچنین اتصال جنوب آسیا با آسیای میانه فراهم می‌کند.

این دهلیز بخش مرکزی طرح کمربند و جاده (BRI) است که براساس آن، چین بیش از ۶۰ میلیارد دالر برای پروژه‌های زیربنایی در پاکستان متعهد شده است. بیشتر این مبلغ به‌صورت قرضه است.

سفیر پاکستان در کابل به رویترز گفته است که به باور او، علاقمندی زیادی در زمینه توسعه ارتباط اقتصادی افغانستان با پاکستان از طریق (CPEC) و دیگر کشورهای همسایه از جمله ایران، چین و کشورهای آسیای مرکزی وجود داشته است.

منصور احمد خان گفته است که پاکستان همچنین در تلاش است تا با جامعه بین‌المللی بحث و محدودیت‌های بین‌المللی در سیستم بانکی را کاهش دهد.

در روزهای اخیر نمایندگان پاکستان، چین و روسیه به مقام‌های طالبان دیدار کرده‌اند. سفیر پاکستان گفته است که امنیت و توسعه اقتصادی دو موضوع اصلی مورد بحث است و انتظار می‌رود که این کشورها به‌صورت گروهی به مشورت خود ادامه داده و در آینده نیز با طالبان دیدار کنند.

Leave a reply