واکنش‌ها به انفجارات مرگبار امروز در غرب شهر کابل

0
170

تلویزیون باغی: سه انفجار پی در پی امروز ۱۹ اپریل (۳۰ حمل) در مقابل دو نهاد آموزشی در ساحهٔ دشت برچی کابل که سبب کشته و زخمی شدن شماری از کودکان و نوجوانان شد، واکنش‌های جهانی را در پی داشت.

این انفجارات که در مقابل مکتب “عبدالرحیم شهید” و کورس آموزشی “ممتاز” صورت گرفت، بر اساس آمار ابتدایی، کم از کم شش کشته و ۱۱ زخمی برجا گذاشت.

اما مقامات وزارت صحت طالبان گفته اند که در این انفجارات پنج نفر کشته و ۲۰ نفر دیگر زخمی شده اند.

هیات معاونت ملل متحد در افغانستان (یوناما) در یک تویت حملات امروزی را محکوم کرده است.

دیبرا لاینز، نمایندهٔ ویژهٔ سر منشی ملل متحد برای افغانستان گفته است: “آنانی که مسوول جنایت هدف قرار دادن مکاتب و کودکان اند باید به عدالت کشانیده شوند.”

در همین حال، رامز الاکبروف، معاون نمایندهٔ ویژهٔ منشی عمومی ملل متحد و هماهنگ کنندهٔ امور بشری این نهاد برای افغانستان نیز این حملات را با شدیدترین الفاظ تقبیح کرد.

همزمان محسن داور، عضو پارلمان پاکستان در صحفهٔ تویتراش نگاشته است که حملات امروزی بر ساحهٔ هزاره‌نشین شهر کابل، بیانگر واقعیت تلخ خشونتی است که بر مردم افغانستان تحمیل شده است. او گفته است که جهان نمی‌تواند از افغانستان چشم‌پوشی کند.

حامد کرزی، رییس جمهور پیشین و عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحهٔ ملی پیشین نیز در صفحات فیسبوک شان این انفجارات را محکوم کرده اند.

جبههٔ مقاومت ضد طالبان با نشر اعلامیه‌ای حملات امروزی در کابل را تقبیح کرده و از جامعهٔ جهانی خواسته است تا “نظاره گر و بی تفاوت” نباشد.

سه انفجار پی‌هم در غرب کابل: ده‌ها تن کشته و زخمی شدند

Leave a reply