افغانستان و بهای بلند مواد خوراکی در آستانۀ ماه رمضان

0
222

تلویزیون باغی: همزمان با فرا رسیدن ماه رمضان، برخی از باشندگان کابل می‌گویند که نرخ مواد خوراکی در این شهر و دیگر ولایات افغانستان بار دیگر افزایش یافته و بسیاری از خانواده‌ها توان خرید نیازمندی‌های شان را ندارند.

عبدالحمید، باشنده کابل، روز جمعه اول اپریل (۱۲ حمل) به صدای امریکا گفت که در حال حاضر، مردم در بازارهای افغانستان مصروف خریداری ضروریات این ماه استند، اما دوکانداران و تجار افغان قیمت‌های مواد اولیه را دوباره بالا برده اند.

این باشنده کابل مدعی شد که تجار و دوکانداران همه‌ساله در آستانۀ ماه رمضان نرخ مواد خوراکی را افزایش می‌دهند و در این مدت نهادهای دولتی نتوانسته اند جلو گران‌فروشی مواد خوراکی را در آستانهٔ‌ ماه رمضان را بگیرند.

عبدالحمید افزود: “در هفته‌های اخیر قیمت مواد خوراکه تا جای پایین آمده بود، اما حالا که یک یا دو روز دیگر به ماه مبارک رمضان مانده، قیمت‌ها دوباره افزایش یافته، مثلا در حال حاضر یک بوجی (بوری) آرد درجه اول به بالاتر از ۲۵۰۰ افغانی رسیده و شاید قیمت‌ها دیگرهم بیشتر شود.”

فریدون، یکی از باشندگان دیگر کابل، از طالبان خواست که باید جلو گران‌فروشی را در بازارهای این شهر و دیگر ولایات بگیرند و برای فروش مواد اولیه نرخ‌نامه تعیین کنند.

وزارت صنعت و تجارت: افزایش بهای مواد اولیه مربوط «امارت اسلامی» نمی‌شود

Leave a reply