رییس جمهور اوکراین: در قوای مسلح ۱۰۰ هزار نفر اضافه می‌کنیم

0
195

تلویزیون باغی: رییس جمهور اوکراین امروز اول فبروری (۱۲ دلو) اعلام کرد که می‌خواهد در قوای مسلح این کشور ۱۰۰ هزار نفراضافه کند و خدمت سربازی اجباری را پایان ببخشد.

ولادمیر زیلینسکی گفت که این طرح بخشی از قوای مسلح قوی ۲۵۰ هزار نفری برای عصری سازی اردوی این کشور است که در سهسال تطبیق خواهد شد.

پس از آنکه روسیه در سال ۲۰۱۴ جزیرهٔ کریمیه را به خاک خود محلق کرد و سبب شعله‌ور شدن تنش‌های جدایی طلبی در اوکراین شد،تغییرات گسترده‌ای در تشکیلات قوای مسلح اوکراین به میان آمد.

رییس جمهور اوکراین گفته است که بر اساس طرح جدیدی که امروز امضا کرده است، ۲۰ لوای جدید ایجاد شده و وضعیت زیستی ومعاشات نظامیان را بهبود خواهد بخشید.

او همچنان دستور ایجاد قانونی را داده است که بر اساس آن خدمت سربازی جبری تا سال ۲۰۲۴ پایان یابد.

با آنهم او گفت که این دستور به دلیل جنگ قریب الوقوع صادر نشده است، بلکه هدف آن این است که آیندهٔ اوکراین صلح آمیز باشد.

اوکراین یکی از متحدین سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) در همسایگی روسیه است؛ کشوری که مسکو هراس دارد عضویت اینپیمان را کسب خواهد کرد.

سفیر اوکراین در امریکا: همین حال، بر روسیه تعزیرات وضع کنید

Leave a reply