آخندزاده: مشکلات کسانیکه قصد مهاجرت دارند، شنیده شود

0
219

تلویزیون باغی: ملا هبت‌الله آخندزاده، رهبر طالبان در پیامی‌ از والیان این گروه خواسته‌است که با همکاری مسئولان ذیربط و علما، با کسانی که قصد مهاجرت به کشورهای غربی را دارند، دیدار کند و مشکلات شان را بشنود.

آخندزاده شامگاه امروز (سه‌شنبه، ۱۶ قوس) در بیانیه‌ای گفته‌است آن‌عده افغان‌هایی که به بهانه مشکلات سیاسی یا اقتصادی تلاش به ترک کشور دارند و یا برخی‌ها که می‌خواهند با کودکان و زنان به کشورهای غربی بروند، با بعضی مسائل امنیتی، اخلاقی و دیگر مشکلات بشری مواجه می‌شوند.

رهبر طالبان گفته‌است کسانی‌که ترک کشور می‌کنند، در مسیر راه و کمپ‌ها با حالات بدی مواجه می‌شوند که سبب ناراحتی اقارب و هر افغان می‌شود.

ملا هبت‌الله گفته‌است که به اساس بعضی برنامه‌های “مغرضانه”، عقائد، اخلاق و ارزش‌های معنوی پناهجویان با خطر مواجه می‌شود.

او علاوه کرده که برخی برای جواز اقامت، وادار به تهمت‌زدن علیه اسلام و نظام اسلامی و نیز تهیه اسناد جعلی می‌شوند.

ملا هبت‌الله اضافه کرده‌است افرادی که به خارجی رفته، به‌جای این‌که لیاقت مسلکی بسیاری از آن‌ها برای رفاه و پیشرفت کشور خرچ شود، “در آن‌جا صرف کارهای عادی و حتی کارهای حقیر می‌شود”.

او در ادامه گفته‌است که والیان با همکاری مسئولان ذیربط و علمای با کسانی که قصد مهاجرت دارند، “دیدارهای مستقیم داشته باشند، “مشکلات شان را بشنود و برای یافتن راه‌‌های‌حل آن‌ها را کمک نمایند”.

همچنین رهبر طالبان از مقامات این گروه خواسته‌است که تلاش‌های خود را برای تدابیر بیشتر امنیتی دوام بدهند تا کسی فرصت ارعاب و ترسانیدن دیگران را نداشته باشد و “خصوصا هیچکسی در برابر خدمات و فعالیت‌های تاجران، کسبه‌کاران، و متخصصین موانع ایجاد نتواند”.

با تسلط طالبان موجی از مهاجرت از کشور آغاز شده‌است. بیکاری و وضعیت بد اقتصادی دو دلیل عمده مهاجرت شهروندان کشور به ویژه نیروی جوان دانسته می‌شود.

Leave a reply