پاکستان ۲۸ میلیون دالر برای مردم افغانستان کمک کرده است

تلویزیون باغی: عمران خان، نخستوزیر پاکستان بسته کمک ۵ میلیارد روپیهای معادل ۲۸ میلیون دالر برای کمک به مردم افغانستان را تصویب کردهاست.
این مقدار کمک در جریان اولین نشست ستاد ویژه افغانستان که در اسلامآباد به ریاست عمرانخان برگزار شده، مورد تایید قرار گرفته است.
گزارش شده که این بسته کمکی شامل ۵۰ هزار تن گندم، دارو و تجهیزات پزشکی و لوازم زمستانه است.
نخست وزیر پاکستان همچنین به دلایل بشردوستانه اجازه داده ۵۰ هزار تن گندم کمکی از هند برای افغانستان نیز از پاکستان عبور کند.
به گفته عمران خان، واکسیناسیون رایگان طبق کد ۱۹ برای تمام افغانهایی که از آن سوی مرز وارد پاکستان می شوند ادامه خواهد یافت.
در نشست کمیته ویژه که درباره افغانستان ایجاد شده، دولت پاکستان تصمیم گرفتهاست که برای رفاه اتباع افغانستان، اخذ ویزای این کشور تسهیل و حداکثر ظرف مدت سه هفته صادر شود.
معید یوسف: طالبانِ افغانستانی با طالبان پاکستانی در حال مذاکرات صلح است
عمران خان، نخست وزیر پاکستان همچنین به مشاور امنیت ملی دستور داد تا به افغانستان سفر کند و با مقامات دولت طالبان در بحث گسترش مناسبات دو کشور و شناسایی زمینههای خاص در افغانستان که مورد نیاز کمک و پشتیبانی است، رایزنیهای مفصلی انجام دهد.