۱۴۸ افغان از سوی آلمان از افغانستان بیرون شد

0
152

تلویزیون باغی: اتحادیه‌ی در جرمنی ۱۴۸ افغان را که به گفته این اتحادیه حیات شان در افغانستان به خطر رو به رو بود امروز در یک پرواز خاص از افغانستان بیرون کرد.

این اتحادیه بنام انتقال هوایی کابل در یک اعلامیه گفته که در بین این افراد دو کارمند سابق کنترول ترافیک هوایی که قبلاً با اردوی جرمنی در افغانستان همکاری می کردند و یک تعداد اشخاص دیگر که زنده گی آنها در آنجا به خطر رو به رو بود شامل اند.

حکومت جرمنی تحت تنقید قرار داشت که در خروج همکاران افغان خود از افغانستان سریع عمل نکرده است.

در ماه اگست بعد از خروج قوای جرمنی از افغانستان جرمنی تنها با یک پرواز افراد را از افغانستان بیرون کرده است.

از سوی دیگر لولوه الخاطر در توییترش نوشته است که در این پرواز ۳۵۷ تن به شمول شهروندان نیوزیلند و حدود صد تن از بازیکنان فوتبال افغانستان همراه با خانواده‌های‌شان به قطر منتقل شدند.

او افزوده که این هشتمین پرواز مسافربری بود و در آن نسبت به پروازهای قبلی بیشترین مسافر انتقال داده شده اند.

در این حال رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که حد اقل ۲۰ تن از اعضای تیم فوتبال دختران افغانستان شامل افرادی بودند که در پرواز (۱۴ اکتوبر) به قطر منتقل شده‌اند.

در گزارش گفته که فدراسیون بین‌المللی فوتبال در زمینۀ هماهنگی بیرون کشیدن فوتبالران افغان با حکومت قطر کار کرده بود.

Leave a reply