سخنگوی کاخ سفید به ویروس کرونا مبتلا شده است

تلویزیون باغی: جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که آزمایش کرونای وی مثبت بوده است.
وی در بیانیه خود گفته است: «روز چهارشنبه من با هماهنگی تیم پزشکی کاخ سفید و به خاطر مثبت شدن تست کرونای یکی از اعضای خانوادهام تصمیم گرفتم همراه رییس جمهور به سفر خارجی نروم. از آن روز من در قرنطینه به سر میبرم».
جن ساکی همچنین اعلام کرد، تست کرونای وی در روز چهارشنبه منفی بوده است. در روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه نیز تستهای وی منفی بوده اما تست وی در روز یک شنبه مثب بوده و تاکید کرده است که از روز چهارشنبه هیچ گونه تماسی با جو بایدن و دیگر اعضای ارشد کارکنان کاخ سفید نداشته است.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید افزوده است که آخرین بار روز سه شنبه آقای بایدن را در محوطه ملاقات کرده است، فاصله اجتماعی آنها شش فوت بوده و هر دو نیز ماسک داشتهاند.
سخنگوی کاخ سفید ضمن تمجید از واکسن گفته است که علائم ناچیزی دارد به گونهای که قادر است کارهای اداری خود را از منزل انجام دهد و قرار است تا ده روز آینده در قرنطینه باشد و پس از تست منفی و با توصیه پزشکان به محل کارش بازخواهد گشت.






