جاپان تصمیم دارد ۵۸ میلیون دالر به افغانستان کمک کند

تلویزیون باغی: وزیر امور خارجه جاپان اعلام کرد که دولت این کشور تصمیم گرفته است ۵۸ میلیون دالر کمک اضطراری بشردوستانه به افغانستان ارائه کند.
به گزارش شبکه خبری “ان. اچ. کی”، موتگی توشیمیتسو؛ وزیر خارجه جاپان طی یک نشست خبری در توکیو اعلام کرد، این کشور از طریق هفت نهاد بین المللی مواد غذایی نظیر گندم، غلات و نیز لوازم امدادی شامل چادر برای افراد بی خانمان شده ارسال خواهد کرد.
این اولین کمک اضطراری جاپان به افغانستان از زمان تسلط طالبان بر این کشور خواهد بود.
موتگی گفته که پس از سقوط دولت، شرایط انسانی در این کشور در حال وخیم تر شدن است و تعداد آوارگان بیشتر و بیشتر می شود.
او افزوده که جاپان به حمایت از مردم افغاستان ادامه خوهد داد.
از سوی دیگر حامد کرزی رئیس جمهور پیشین افغانستان روز چهارشنبه با خانم دیبورا لاینز نمایندهٔ خاص سازمان ملل متحد برای افغانستان ملاقات کرد.
در این دیدار در مورد کمک های عاجل بشر دوستانه، معاش کارمندان خدمات صحی و معارف و همچنان فراهم ساختن تسهیلات تعلیم و تربیه برای دختران و پسران و بازگشت زنان به ادارات دولتی صحبت و تبادل نظر بعمل آمد.
در این دیدار در مورد کمک های عاجل بشر دوستانه، معاش کارمندان خدمات صحی و معارف و همچنان فراهم ساختن تسهیلات تعلیم و تربیه برای دختران و پسران و بازگشت زنان به ادارات دولتی صحبت و تبادل نظر بعمل آمد.
رئیس جمهور پیشین در اوضاع جاری کشور نقش سازمان ملل متحد را برای هماهنگی کمک های بشر دوستانه بسیار مهم دانست و بر سازماندهی منظم این کمک ها و دوام همکاریهای شان با مردم افغانستان تاکید کرد.






