دولت موقت: بودجه سال مالی 1402 تصویب شده است

0
251

دولت موقت: بودجه سال مالی 1402 تصویب شده است

سخنگوی دولت موقت می گوید این بودجه در آینده نزدیک اجرایی می شود و بودجه نهادها نیز ارسال می شود.

دولت موقت تاکنون جزئیاتی از میزان بودجه عادی و عمرانی سال مالی جدید ارائه نکرده است. در سال 1401 دویست و سی و یک میلیارد افغانی برای بودجه عادی و انکشافی در نظر گرفته شده بود، اما امسال بودجه انکشافی چندین برابر سال های دیگر کمتر بود و بسیاری از پروژه های انکشافی در کشور تطبیق نشد.

 

(2023 / 6 / 3   تاریخ تلویزیون باغی)

راپور 

پس از گذشت بیش از دو ماه از آغاز سال مالی جدید، دولت موقت می گوید بودجه سال مالی 1402 تصویب شده است. سخنگوی دولت موقت می گوید این بودجه در آینده نزدیک اجرایی می شود و بودجه نهادها نیز ارسال می شود.

دولت موقت تاکنون جزئیاتی از میزان بودجه عادی و عمرانی سال مالی جدید ارائه نکرده است.

خبرهای مرتبط به این:

جاپان پریکړه کړې چې د خپل هیواد د نفوس د ډراماتیک کمښت د کابو کولو لپاره خپله دفاعي بودیجه دوه برابره مصرف کړي

در سال 1401 دویست و سی و یک میلیارد افغانی برای بودجه عادی و انکشافی در نظر گرفته شده بود، اما امسال بودجه انکشافی چندین برابر سال های دیگر کمتر بود و بسیاری از پروژه های انکشافی در کشور تطبیق نشد.

Leave a reply