محکومیت پنج شهروند تاجیکستان به حبس به اتهام عضویت در گروه داعش در آلمان

0
151

تلویزیون باغی: محکمه‌ای در آلمان روز سه‌شنبه پنج مرد را به اتهام عضویت در یک سلول محلی گروه «دولت اسلامی‹ داعش محکوم کرد. گفته شده که این افراد از یکی از چهره‌های برجسته داعش در افغانستان دستور دریافت می‌کردند.

همه این پنج فرد که به حبس طولانی محکوم شدند، شهروندان تاجیکستان می‌باشند. آ‌ن‌ها از سوی دادگاه منطقه‌ای در شهر دوسلدورف محکوم به زندان شدند، از ۲۵ تا ۳۴ سال عمر دارند.

طولانی‌ترین مدت حبس در میان این پنج تن برای فردی به نام صنعت‌الله ک. صادر شده است که ۹ سال و شش ماه است. نام‌های مکمل محکوم شدگان به دلیل قوانین حفظ حریم خصوصی در آلمان فاش نشده است.

او همچنین به دلیل برنامه‌ریزی حمله برای کشتن یک مرد که نظرات انتقادی درباره اسلام ارائه کرده بود، محکوم شد. این حمله توسط مقامات خنثی شده بود.

سایر افراد به نام‌های محمدعلی گ.، عزیزجان ب.، فرهادشاه ک. و کامران ب. به دلیل عضویت در یک سازمان تروریستی بین ۴۴ ماه تا ۸.۵ سال حبس محکوم شدند.

یک مرد دیگری به نام راوسان ب. سال گذشته توسط همین دادگاه به دلیل عضویت در داعش و مشارکت در تأسیس هسته آلمانی این گروه و حمایت از دو حمله برنامه‌ریزی شده، محکوم شده بود. او به هفت سال زندان محکوم گردید.

پنج تن در عملیات ضدتروریستی در بدخشان تاجکستان کشته شدند

Leave a reply