بانوی نخست امریکا به اوکراین سفر کرد

تلویزیون باغی: جیل بایدن، بانوی نخست ایالات متحده یکشنبه هشتم می (۱۸ ثور) در یک سفر غیرمنتظره و از قبل اعلام ناشده وارد اوکراین شد.
خانم بایدن در یک شهر مرزی اوکراین با اولینا زیلینسکا، همتای اوکراینی خود دیدار کرد و سپس هر دو به یک مکتبی رفتند که اکنون به اقامتگاه موقت آوارگان جنگ مبدل شده است.
خانم زیلینسکا سفر بانوی نخست ایالات متحده به اوکراین را “اقدام شجاعانه” توصیف کرد و گفت: “ما سفر بانوی نخست ایالات متحده را در این شرایط جنگی درک میکنیم، شرایطی که اقدامات نظامی روزانه به وقوع پیوسته و صدای زنگ خطر هر روز به صدا در میآید و حتا امروز نیز به صدا در آمد.”
جیل بایدن پس از صحبت خصوصی با همتای اوکراینیاش که حدود یک ساعت طول کشید، در صحبت کوتاه با خبرنگاران گفت: “خواستم در روز مادر به اینجا بیایم. به باورم مهم است که به مردم اوکراین نشان داده شود که این جنگ باید متوقف شود، این جنگ ظالمانه است و مردم ایالات متحده در کنار مردم اوکراین میایستند.”
بانوی نخست ایالات متحده از مرز سلواکیا وارد اوکراین شد، جاییکه وی ساعاتی از روز یکشنبه را در کنار آن مادران اوکراینی سپری کرد که در اثر تهاجم نظامی روسیه به سلواکیا پناه برده اند.
جیل بایدن: از لالایی تا صدای عدالتخواهی، زنان امور روزمرهٔ جهان را به پیش میبرند






