یوناما بر دسترسی مردم افغانستان به ذخایر ارز این کشور تأکید کرد

0
184

تلویزیون باغی: دفتر معاونت سازمان ملل در کابل موسوم به یوناما، درخواست‌ خود برای دسترسی مردم افغانستان به ذخایر ارزی این را کشور تکرار کرده‌است.

این دفتر امروز (سه‌شنبه، ۲۶ دلو) در رشته پیام‌های توییری نوشته‌است که برای کمک به حمایت بیش‌تر از مردم افغانستان و ثبات اقتصادی در این کشور کار خواهد کرد.

یوناما گفته‌است که همواره از دولت‌ها و بازیگران خواسته تا در جریان بحران کنونی راه‌هایی برای حمایت از مردم افغانستان بیابند .

به گفته یوناما، برخی از پیشرفت‌های واقعی با کمک‌های ملموس و معنادار حاصل شده است.

این در حالی است که جو بایدن؛ رییس جمهور امریکا به تازگی یک فرمان اجرایی صادره کرده که براساس آن، از هفت میلیارد دالر ذخایر بانک مرکزی افغانستان که در بانکی در نیویارک نگهداری می‌شد و پس از تسلط طالبان مسدود شد، ۳٫۵ میلیارد آن‌ خانواده‌های قربانیان حادثه یازدهم سپتامبر پرداخت می‌‎شود.

این فرمان واکنش‌‌های منفی برخی از کشورها و نهادهای حقوق بشری را در پی داشته است.

گوترش خواستار آزادسازی پول‌های مسدود شده افغانستان شد

Leave a reply