افزایش واقعات کووید۱۹ در افغانستان و نبود واکسین

0
171

تلویزیون باغی: در حالی که آمار بیماران مبتلا به کروناویروس در افغانستان رو به افزایش است، مسوولان شفاخانۀ افغانجاپانمی‌گویند که ۸۵ درصد بیماران داخل بستر که به کووید۱۹مبتلا شده اند، کسانی استند که هیچ واکسین دریافت نکرده اند.

داکتر طارق احمد اکبری، سرطبیب این شفاخانه به صدای امریکا گفت که هرچند با تطبیق واکسین کووید۱۹ بدن به گونۀ صد در صد درمقابل کروناویروس معافیت حاصل نمی‌کند؛ اما می‌تواند مقاومت وجود را در برابر این ویروس تا ۸۵ درصد افزایش دهد.

داکتر اکبری افزود: “ما اگر واکسین را هم بگیریم، اگر مصاب به کرونا هم شویم، وضعیت ما وخیم یا شدید نمی‌شود، ما در شفاخانۀ خوداین تحقیق را کردیم و دیدیم کسی که واکسین کرده بود، ارقام بستری آنان با ما ۱۵ فیصد بود، و کسی که واکسین نکرده بود فیصدبستری آنان ۸۵ فیصد بود“.

او گفت که شفاخانه افغانجاپان با آنکه شفاخانۀ اختصاصی کووید۱۹ است، اما واکسین کروناویروس را در دسترس ندارد. او افزودکه به دستور وزارت صحت، بخش واکسین این شفاخانه بسته شده و در عوض تیم واکسیناتوران به گونۀ سیار در سطح شهر کابل فعالیتمی‌کنند.

کرونا و طالبان؛ ۴۴۸ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته شناسایی شد

Leave a reply