سیگار: اگر کمکها به دست طالبان برسد تراژدی خواهد بود
تلویزیون باغی: جان ساپکو، بازرس ویژه امریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار) گفته است که اگر کمکهای بشردوستانه بهدست طالبان یا دیگر “بازیگران بد” بهجای افغانهای نیازمند برسد، یک تراژدی خواهد بود.
او در انستیتوت “شورای اتلانتیک” گفته است که در بیست سال گذشته، امریکا حدود ۱۴۶ میلیارد دالر در بازسازی افغانستان مصرف کرده است که بنا به بررسی سیگار حدود ۳۰ درصد آن حیف و میل یا دزدی شده است.
آقای ساپکو هشدار داده که ایالات متحده باید از درسهای تلخ آموختهشده در بیست سال گذشته استفاده کند تا مبادا کمکهای بشردوستانه برای مردم افغانستان “توسط طالبان به هدر رود، دزدی یا منحرف شود”.
او گفته است: “حقیقت تلخ این است که اگر تمام پول دنیا را به افغانستان بفرستیم، اما این پول به دست رژیم طالبان یا دیگر بازیگران بد به جای افغانهایی که به شدت به آن نیاز دارند، برسد یک تراژدی خواهد بود.”
افغانستان در حال حاضر با بدترین بشری مواجه است.
به گفته نهادهای کمکرسان، بیش از نیمی از جمعیت کشور نیاز به کمک فوری دارند.
دبیر کُل سازمان ملل خواستار کمک بیشتر به افغانستان شد
در همین حال از ایجاد دولت طالبان بیش از پنج ماه میگذرد اما تا اکنون هیچ کشوری در دنیا دولت طالبان را به رسمیت نشناخته است.