وزیر داخله طالبان: عدم حذف نام من از فهرست تروریستی امریکا به مردم افغانستان آسیب می‌رساند

0
206

تلویزیون باغی: سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت داخله طالبان گفته است که ادامه قرار گرفتن نام او در فهرست افراد و گروه‌های تروریستی امریکا به مردم افغانستان آسیب می‌رساند.

او این اظهارات را امروز (پنج‌شنبه، ۳۰ جدی) در گفتگو با الجزیره بیان کرده است.

پولیس فدرال امریکا یا «اف‌بی‌آی» برای بازداشت سراج‌الدین حقانی ۱۰ میلیون دالر تعیین کرده است. این جایزه اول ۵ میلیون دالر بود؛ اما پس از آن که حقانی در سمت وزارت داخله گماشته شد، دو برابر شد.

حقانی همچنین گفته است که به عدم رسمیت‌نشناختن طالبان و مسدودماندن بودجه افغانستان در خارج از کشور مجازات دسته جمعی برای مردم کشور است.

او افزوده است که قطر نقش مهمی در حمایت از افغانستان در چندین زمینه دارد، نه فقط راه اندازی میدان هوایی.

سراج‌الدین حقانی در ادامه تاکید کرده است که واشنگتن باید تعهدات خود را همانطور که در توافقنامه دوحه تصریح شده است، اجرا کند.

او گفته است: «ما به تعهد خود متعهد هستیم که اجازه ندهیم کسی از خاک ما برای حمله به کشورهای دیگر استفاده کند.»

حقانی همچنین تاکید کرده است که القاعده یا هیچ سازمان دیگری در افغانستان وجود ندارد و اینها اتهامات بدون مدرک است.

او با اشاره به انفجارهای اخیر، گفته است که این انفجارها توسط عناصر گروه «دولت اسلامی» یا داعش و برخی از اعضای دولت سابق انجام شده است.

حقانی در این گفتگو همچنین گفته است که شبکه حقانی وجود ندارد و هدف از مطرح‌کردن این سازمان، ایجاد تفرقه در طالبان است.

Leave a reply