امارت اسلامی نام اداره ارگانهای محلی را به ریاست عمومی شاروالیها تغییر داد

تلویزیون باغی: کمیسیون تشکیلات کابینه حکومت سرپرست طالبان نام اداره ارگانهای محلی را به ریاست عمومی شاروالیها تغییر داده است.
انعامالله سمنگانی، معاون سخنگوی طالبان، امروز پنجشنبه، ۲۳ جدی، با نشر توییتی گفته است که کمیسیون تشکیلات کابینه حکومت سرپرست طالبان، نام اداره ارگانهای محلی حکومت پیشین را به ریاست عمومی شاروالیها تغییر داده است.
سمنگانی گفته است که به استثنای شهرداری کابل، شهرداریهای تمام ولایات و ولسوالیها مربوط این ریاست میشوند.
اداره ارگانهای محلی در زمان حکومت پیشین از نهادهای مهم و کلیدی به حساب میرفت که علاوه بر تعیین و تنظیم امور شاروالیها، پیشنهاد تقرری والیان، تعیین ولسوالها و تبدیلی و استخدام کارمندان دفاتر ولایتها از صلاحیتهای اختصاصی این اداره بود.
طالبان پیش از این برخی از ادارات دولتی را غیرضروری خوانده، از ساختار حکومت سرپرست طالبان حذف کردهاند.
طالبان تغییر سال مالی از جدی به اول حمل را تصویب کرد
پیشتر حکومت طالبان در نشست کابینه خود سال مالی را از ماه جدی خورشیدی به اول حمل تغییر دادهاست.
اداره امور حکومت طالبان در بیانیهای گفتهاست که نشست کابینه به ریاست ملا محمد حسن آخوند؛ رییسالوزرا و اشتراک وزرا و رؤسای ادارات مستقل برگزار شدهاست.
مشخصشدن سال مالی و بررسی طرح بودجه ضمیمهای که وزارت مالیه آماده کرده از موضوعات مهم نشست کابینه طالبان عنوان شده است.
به نقل از اعلامیه، در این نشست، طرح بودجه ضمیمهای ماه های جدی، دلو و حوت ۱۴۰۰ بدون تغییر تصویب شدهاست.





