ارتش پاکستان: عملیات سرکوب طالبان پاکستانی آغاز شد

0
170

تلویزیون باغی: ارتش پاکستان پایان آتش‌بس با تحریک طالبان پاکستانی را اعلام کرده و گفته است، عملیات سرکوب این گروه را در نقاط مرزی با افغانستان آغاز کرده است.

بابر افتخار، سخنگوی ارتش پاکستان روز چهارشنبه، ۱۵ جدی اعلام کرد که مذاکرات صلح با تحریک طالبان پاکستان «در حالت تعلیق» است و عملیات نظامی علیه این شبکه جریان دارد.

افتخار گفته است: «شرایطی وجود داشت که از سوی ما غیرقابل مذاکره بود، بنابراین در حال حاضر آتش‌بسی وجود ندارد.»

پس از آن که دولت پاکستان اعلام کرد، با تحریک طالبان پاکستانی به آتش‌بس یک‌ماهه دست یافته است، این گروه چندین حمله را بر نیروهای امنیتی پاکستان در وزیرستان شمالی انجام داد.

گفتنی است که این آتش‌بس با پادرمیانی طالبان افغانستان انجام شده بود. سخنگوی ارتش پاکستان گفته بود، درخواست مذاکره به‌عنوان یک اقدام اعتمادساز با میانجی‌گری حکومت سرپرست طالبان انجام شده بود.

آتش بس طالبان پاکستان با حکومت پایان یافت

پیشتر جنگجویان اسلامگرای طالبان پاکستانکه علیه نیروی امنیتی کشور مبارزه می کنند، پایان آتشبس موقتی شان را با حکومت کشوراعلام کردند. به اینترتیب باردیگر هراس از سرگیری خشونت در این کشورایجاد است.

طالبان پاکستان یا «تحریک طالبان پاکستان» درساعات ناوقت پنجشنبه در یک اعلامیه، حکومت را متهمبه نقض پیش شرط های آتشبس مبنی بر رهاییزندانیان و تشکیل یک تیم مذاکره کننده کردند.

Leave a reply