پیام تبریکی کریسمس از سوی مفتی اعظم الازهر

تلویزیون باغی: احمد الطیب، مفتی اعظم مسجد الازهر در قاهره، پیام صلح و برادری به جهان مسیحیت فرستاد. او این پیام خود را، به خاطری که در همه جا درست فهمیده شود، به چندین زبان فرستاده است.

مسجد الازهر نه تنها قدیمی ترین مسجد در قاهره است، بلکه یکی از مهم ترین عبادتگاه های مسلمانان در مصر به شمار می رود. مفتی اعظم این مسجد، شیخ احمد محمد الطیب، یک شخصیت برجسته اهل سنت به شمار می رود. یکی از مهمترین مسایل برای وی غلبه یافتن بر خشونت و نفرت میان پیروان ادیان و مذاهب مختلف است.

این مسأله را از پیام کنونی وی نیز می توان استنباط کرد، که در آن مفتی اعظم به پیشوایان کلیسا ها و همه مسیحیان جهان کریسمس را تبریک گفته است. در این پیام، که الطیب به روز پنجشنبه به شش زبان در توییتر منتشر کرد، آمده است: «دعا می کنم که خداوند متعال به ما صلح، عشق و برادری عطا کند و جهان از نفرت و جنگ در امان بماند.»

الطیب در پیام تبریکیه خود به طور خاص از پاپ فرانسیسکوس رهبر کاتولیک های جهان، توادروس دوم، پاپ قبطی، جستین ویلبی، اسقف اعظم کانتربری انگلستان، و همچنان بارتولومیو یکم اسقف اعظم قسطنطیه و رئیس افتخاری کلیسای ارتدوکس جهان، نام برده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *