سفارت کانادا در کابل بازگشایی خواهد شد

تلویزیون باغی: مقامات دولتی کانادا از احتمال اعزام یک تیم دیپلماتیک این کشور به کابل برای از سرگیری فعالیت خدمات کنسولی خبر داده‌اند.

سه منبع با آگاهی مستقیم از مذاکرات به رسانه گلوبال‌نیوز گفته‌اند که تیم دیپلماتیک کانادا توسط اعضای گروه ویژه مبارزه با تروریزم و نجات گروگان‌، محافظت خواهد شد.

یک منبع آگاه گفته‌است که از هفته‌ها پیش برنامه‌هایی درباره احتمال بازگشت دیپلماتیک کادنادا به افغانستان وجود داشت.

منابع گفته‌است که شماری از کشورها از رویکرد مشابهی برای ایجاد مجدد خدمات کنسولی در کابل استفاده خواهند کرد.

این در حالی است که تاکنون هیچ کشوری حاکمیت طالبان را به رسمیت نشناخته‌است.

برخی از کشورهای منطقه و جهان سفارت خود در کابل بازگشایی کرده و یاهم از احتمال بازگشایی سفارت در افغانستان خبر داده‌اند.

مولوی امیرخان متقی؛ سرپرست وزارت خارجه طالبان می‌گوید، هفته جاری سفارت آلمان در کابل بازگشایی می‌شود.

متقی این اظهارات را روز شنبه (۲۹ عقرب) در گفتگو با یک رسانه خارجی مطرح کرده‌است.

گفتنی است که بخش کنسولی (صدور ویزا) سفارت آلمان پس از حمله مرگبار مقابل سفارت این کشور در سال ۱۳۹۶ خورشیدی متوقف شد؛ اما این سفارت به ماموریت سیاسی خود تا قبل از سقوط دولت پیشین ادامه می داد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *