یک معدن سنگ مرمر در پکتیکا کشف شد

0
201

تلویزیون باغی: دفتر مطبوعاتی والی طالبان در پکیتکا اعلام کرده‌ که یک معدن سنگ قیمتی مرمر در شهر شرن، مرکز این ولایت کشف شده‌است.

طبق اعلامیه دفتر مطبوعاتی والی پکتیکا این معدن سنگ مرمر از سوی یک تیم مسلکی ریاست معادن و پترولیم این ولایت در روستای «اسپین‌سک» شهر شرن شناسایی شده‌است.

دفتر مطبوعاتی والی طالبان در پکتیکا افزوده‌است که ارزیابی برای کشف جواهرات قیمتی در حومه‌های شهر شرن ادامه دارد.

مرمر یکی از سنگ‌های نیمه قیمتی است که در تزئینات و تعمیرات به کار می‌رود.

ارزش معادن سنگ مرمر افغانستان ۲۰۰ میلیارد دالر برآورد شده‌است.

چین از استخراج معدن مس عینک خبر داد

از سوی دیگر ژینک گاو کینگ رئیس این شرکت (۱۳ سپتمبر) در این مورد در یک نشست جینگ گاوچینگ خبری آنلاین معلومات داد.

شرکت جیانگ شی همراه با یک شرکت دیگر به‌ نام (ام‌سی‌سی) در سال ۲۰۰۸ قرارداد استخراج مس عینک را برای ۳۰ سال دریافت کردند.

تخمین شده که ذخایر مس عینک به بیش از ۱۱ میلون تُن می‌رسد.

این قرارداد، در زمان حکومت حامد کرزی٬ رئیس جمهور پیشین افغانستان امضاء شده بود اما در زمان حکومت پیشین به رهبری محمد اشرف غنی، چین بنابر ناامنی‌ها در این کشور از این پروژه عقب نشینی کرد.

Leave a reply