مولوی عبدالکبیر: آغوش «امارت اسلامی» برای همه باز است

0
234

تلویزیون باغی: مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رییس الوزرای طالبان در دیدار با متنفذین شیعه گفته‌است که «آغوش امارت اسلامی برای همه باز است».

به گزارش خبرگزاری باختر، این دیدار امروز (یک‌شنبه، ۳۰ عقرب) انجام شده‌است.

مولوی عبدالکبیر در این دیدار گفته‌است که افغانستان خانه مشترک همه افغان‌ها است و آغوش «امارت اسلامی» برای همه باز است.

او گفته که طالبان تلاش دارند که «زمینه خدمت افغان‌های کارا، فراهم کنند»

امارت اسلامی برای بازپس‌گیری زمین‌های غصب‌شده، قطعه ویژه ایجاد می‌کنند

این در حالی است که طالبان دولتی را تشکیل داده که همه اعضای آن طالب و اکثریت پشتون هستند و هیچ جایگاهی برای سایر اقوام افغانستان به ویژه شیعیان هزاره در نظر نگرفته‌ نشده‌است.

ترکیب دولت واکنش‌های منفی گسترده‌ای را برانگیخته و تاکنون هیچ کشوری این دولت را به رسمیت نشناخته است.

اکثر کشورهای منطقه و جهان بر تشکیل دولت فراگیر با مشارکت تمام اقوام افغانستان تاکید دارند.

از سوی دیگر شورای وزیران «امارت اسلامی» فیصله کرده که برای جلوگیری از غصب زمین و بازپس‌گیری زمین‌های غصب‌شده در نقاط مختلف کشور «قطعه ویژه امنیتی» ایجاد شود.

نشست شورای وزیران، روز دوشنبه، ۱۷ عقرب به ریاست ملا محمدحسن آخوند؛ رییس‌الوزرای حکومت طالبان برگزار شده‌است.

در اعلامیه‌ای که از سوی سخنگویان «امارت اسلامی» منتشر شده، آمده‌است که در این نشست درباره تامین امنیت و تسهیلات برای تاجران، جلوگیری از قطع درختان، احیای پارک‌های ملی، وضعیت پنجشیر، تشکیل قطعه ویژه برای بازگرداندن زمین‌های غصب‌شده و برخی موضوعات دیگر بحث و گفتگو شده‌است.

اعلامیه افزوده که در این نشست فیصله شده که در بودجه سال مالی پیش رو، در تشکیلات حکومتی اصلاحات آورده شود و قطعه ویژه امنیتی برای بازگرداندن زمین‌های غصب‌شده ایجاد گردد.

Leave a reply