بل گیتس: آماده فجایع تروریزم باشید

0
225

تلویزیون باغی: بل گیتس از دولت‌ها خواسته است تا بودجه‌ای چند میلیارد دالر به تحقیق و توسعه برای پیشگیری از همه‌گیری‌های آتی و «بیو تروریزم» اختصاص دهند.

بیل گیتس، میلیاردر و بنیان‌گذار مایکروسافت، هشدار داد که رهبران جهان باید با هر هزینه‌ای شده، آماده فجایعی مانند “حملات تروریستی آبله” باشند و خواستار تشکیل یک کارگروه همه‌گیری چند میلیارد دلاری جدید در سازمان جهانی بهداشت شد.

او این هشدار و پیشنهاد اختصاص بودجه را در مصاحبه‌ اندیشکده “تبادلات سیاسی” با رییس کمیته منتخب سلامت و جرمی هانت، وزیر صحت سابق انگلیس بیان کرد. گیتس گفت گرچه این تحقیقات ممکن است پرهزینه باشد، اما می‌تواند به نوآوری‌های دیگری مانند ریشه‌کن شدن آنفلوانزا و سرماخوردگی نیز منجر شود.

او گفت که کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس باید ده‌ها میلیارد دالر برای تأمین مالی این تحقیقات هزینه کنند.

از سوی دیگر در پی انتشار این خبر که جو بایدن قصد دارد نرخ های مالیاتی ثروتمندان به خصوص مالیات بر سود سرمایه‌گذاری در بازار بورس در آمریکا را افزایش دهد، شاخص های اصلی وال استریت به شدت افت کرده است.

بنا بر گزارش ها، جو بایدن برای تامین هزینه یک تریلیون دلاری برنامه های حمایتی فدرال مراقبت از کودکان، مهد کودک و مرخصی استحقاقی کارگران قصد بازنگری اساسی در نرخ های مالیاتی شرکت ها و ثروتمندان را دارد.

به این ترتیب نرخ مالیاتی افرادی که بیش از یک میلیون دلار درآمد دارند از ۳۷ درصد به ۳۹/۶ درصد افزایش خواهد یافت.

Leave a reply