طالبان از بازداشت دو نفر در پیوند به قتل چهار زن در مزار شریف خبر داد

0
233

تلویزیون باغی: وزارت داخله «امارت اسلامی» قتل چهار زن در شهر مزار شریف را تایید کرده و گفته‌است که دو نفر در این رابطه بازداشت شده‌اند. گفته می‌شود این چهار نفر فعال مدنی بوده‌اند.

قاری سعید خوستی؛ سخنگوی وزارت داخله طالبان، امروز (شنبه، ۱۵ عقرب) در پیامی گفت که در یک منزل مسکونی در شهرک خالد، از مربوطات حوزه پنجم امنیتی شهر مزار شریف، چهار جسد یافت شده‌اند.

او در مورد هویت این جساد چیزی نگفته؛ اما افزوده‌است که در پیوند به این قضیه دو تن بازداشت شده‎اند.

به گفته خوستی، افراد بازداشت‌شده در تحقیقات ابتدایی اعتراف کرده‌اند که زنان مقتول از طرف این اشخاص خواسته شده‌بودند.

او بیان کرد که تحقیقات جریان دارد و این پرونده به دادگاه سپرده شده‌است.

طبق گزارش‌ها، چهار زن که همکار و دوست یکدیگر بودند، چند روز پیش از نزدیک میدان هوایی مزار شریف ربوده شده و چهار روز بعد به تاریخ ۲۷ اکتوبر اجسادشان در یک گودال در حومه شهر مزار شریف پیدا شد.

گفته می‌شود که آن‌ها در راه رفتن به میدان هوایی و سفر به خارج از افغانستان بودند.

یکی از این زنان فروزان صافی؛ استاد دانشگاه بلخ و از فعالان حقوق زنان در مزار شریف بوده‌است.

عبدالرحمن صافی؛ پدر خانم صافی به رسانه‌ها گفته که که دخترش پس از تماس افرادی که خود را نمایندگان نهادهای حقوق بشری معرفی کردند، با مدارک تحصیلی و سفر از خانه خارج شد و او گفته بود که به خارج از افغانستان می‌رود.

پس از آن از او خبری نشنیدند و چهار روز بعد، جسدش را در شفاخانه مزار شریف پیدا کردند. ظاهرا جسد او با جسد سه زن دیگر پیدا شده‌است.

در مورد هویت این سه زن جزئیات بیش‌تری در دست نیست.

این در حالی است که پس از تسلط طالبان بر کشور، قتل‌های زنجیره‌‌ای، ترورهای مبهم، قتل‌های مرموز و محاکمه صحرایی افراد به ویژه فرماندهان پیشین نظامی و جهادی، اعضای سابق نیروهای مسلح، فعالان مدنی، هنرمندان و… افزایش یافته‌است.

Leave a reply