ضیاالحق امرخیل ماهانه ۴۰ هزار دالر رشوت می‌گرفت

تلویزیون باغی: محمد خالد پاینده؛ سرپرست وزارت مالیه دولت اشرف‌غنی، ضیاالحق امرخیل؛ والی پیشین ننگرهار را متهم کرده که ماهانه ۴۰ هزار دالر از رییس گمرک این ولایت رشوت می‌گرفت.

پاینده این موضوع را در یک مصاحبه اختصاصی با شبکه تحلیلگران افغانستان مطرح کرده‌است.

او بیان کرده که در جریان بررسی یک پرونده فساد مالی به این موضوع پی برد که ضیاالحق امیرخیل والی پیشین ننگرهار که از نزدیکان غنی نیز بود، ماهانه ۴۰ هزار دالر از رییس گمرک این ولایت رشوت می‌گرفت.

به باور پاینده، گمرک‌ها از آلوده‌ترین نهادها آغشته به فساد بود‌ افراد دخیل در این حیف‌ومیل، نشست استجوابی برگزار کرد؛ اما سرپرست وزارت مالیه در این نشست حاضر نشد.

او در زمانی که مسئولیت وزارت مالیه را به عهده داشت، شماری از مقام‌های حکومتی و اعضای مجلس نمایند‌گان در تعیینات و حیف‌و‌میل روزانه هشت میلیون دالر در گمرکات کشور متهم کرده بود.

در آن زمان مجلس نمایندگان برای بررسی فساد در کمرگات و نیز افشای افراد دخیل در این حیف‌ومیل، نشست استجوابی برگزار کرد؛ اما سرپرست وزارت مالیه در این نشست حاضر نشد.

اتهام فساد مالی علیه اکثر مقام‌های دولت‌ محمد اشرف غنی به شمول خودش وجود دارد. منتقدان غنی می‌گوید، دولت او در فساد غرق شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WPS电脑版

telegram中文

telegram中文

Telegram电脑版

搜狗输入法设置

有道文档翻译

Telegram中文

TelegramAPK下载

Telegram中文

有道翻译电脑版

有道翻译电脑版

汽水音乐电脑版官网

Telegram官网

rar压缩软件下载

TelegramAPK下载

TelegramAPK下载

汽水音乐电脑版下载

爱思助手电脑版

telegram

汽水音乐下载

telegram

Telegram下载

汽水音乐

汽水音乐下载

有道翻译下载